top of page
Personvern

Agromatic vil aldri utlevere informasjon fra Skifteplan databasen til andre (tredje part) uten forutgående samtykke fra eier av dataene. Dette samtykke kan gis til tredje part, som formidler dette samtykket til oss. Typisk eksempel på det siste er Landbrukets Dataflyt.
Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for å sikre at data ikke havner hos andre (tredje part).

 

Skifteplan kan kobles til en Google-konto for innlogging. Google utsteder en anonym ID, som Skifteplan lagrer i databasen koblet til Skifteplan bruker-konto. Skifteplan har en hemmelig Google-nøkkel, som kun er lagret på vår server, og som sendes direkte til
Google server når du prøver å logge inn på Skifteplan med Google-konto.
Ved en vellykket innlogging vil Google svare med den anonyme ID, som Skifteplan kan bruke for å finne korrekt Skifteplan bruker-konto. Selv om noen skulle få tak i den anonyme ID fra databasen så vil denne være ubrukelig uten den hemmelige Google-nøkkelen til Skifteplan.
Vi vil aldri formidle eller utlevere denne anonyme ID til noen andre (en tredje part).

 

Skifteplan kan kobles til Google Disk. Når det gjøres utsteder Google en fornying-kode, som Skifteplan lagrer i databasen knyttet til aktiv driftsenhet. For at Skifteplan klient (den delen som kjører i nettleseren) skal få tilgang til filene, må Skifteplan hente en tilgang-kode fra Google. For å hente en tilgang-kode må fornying-koden sammen med den hemmelige Google-nøkkelen til Skifteplan sendes til Google. Den hemmelige Google-nøkkelen til Skifteplan er kun lagret på Skifteplan server. Det er kun ved hjelp av tilgang-koden at det er mulig å få tilgang på filene på Google Disk. Når det kobles en Google Disk fil til en kartfigur vil det lagres en fil ID i Skifteplan databasen. Det er kun sammen med tilgang-kode og fil ID at det er mulig å hente innholdet i en fil. Dette brukes for å vise innhold av filene i kartet.
 

Dersom det kobles bilder til kartet så vil det lagres et lite bilde i Skifteplan databasen, som brukes når det velges å vise bilder direkte i kartet ved bestemt målestokk. Dette bildet kan vises i kartet uten tilgang-kode fra Google. Selv om noen skulle få tak i både fornying-koden og fil ID fra databasen er disse ubrukelige uten den hemmelige Google-nøkkelen til Skifteplan. Vi vil aldri formidle eller utlevere fornying-kode eller fil ID til noen andre (en tredje part).

bottom of page