Hvordan flytte data fra gammel versjon av Skifteplan til ny versjon på skifteplan.no

OBS! Ikke register deg som ny kundewww.skifteplan.no dersom du ønsker å flytte dine data fra gammel versjon til ny versjon på skifteplan.no.

 

Dersom du ønsker å starte på nytt, uten dine gamle data, så kan du opprette «Ny kunde». I løpet av demoperioden kobler du kontoen din mot lisensen på gammel Skifteplan, så slipper du dobbel fakturering.

Skal du flytte data så gjør du det ved å bestille flyttingen i den tidligere versjonen av Skifteplan. Slik får du med deg alle data fra gammel Skifteplan. Pass på at lisensen din er korrekt og at du har siste versjon av programmet (2.993). Evt. oppdatere via «Globusknappen».

 

 

 

 

 

Enkleste måten å bestille konvertering på er å trykke «Bestille konvertering til Skifteplan web..» i startbildet. Du kan også trykke på Verktøyknappen og velg «Bestille konvertering til skifteplan web..».

 

 

 

 

 

 

 

 

Fyll inn opplysninger som er etterspurt. Det er 4-5 bilder du går gjennom pass på å gå gjennom alle, bla. innlegging av kode som du får på e-post. Først når du ser bilde 5 er bestillingen gjennomført.

Neste gang du starter gammel Skifteplan vil du få melding om at du har flyttet (konvertert) til ny versjon av Skifteplan. Ikke bruk gammel Skifteplan etter at du har bestilt konvertering. Etter at du har konvertert kan du ikke synkronisere med Skifteplan mobil fra gammel Skifteplan.

Trenger du hjelp til dette så kan du ta kontakt med oss på hjelp@skifteplan.no

eller telefon 33 07 19 80.

33 07 19 80