Flytte data fra gammel versjon til ny versjon på skifteplan.no

Veiledning for flyttingen (konvertering):

1. Start Skifteplan på PCen og sjekk hvilken versjonsnummer du har. Klikk på "?"-  (spørsmålstegnet)

     på verktøylinjen og under der klikk på "Om skifteplan". Hvis det står et annet versjonsnummer enn

     2.993 så må du avslutte Skifteplan og oppdatere programmet før du går videre.

2. Oppdater Skifteplan til versjon nr 2.993 ved å bruke denne linken:

     https://www.agromatic.no/ftp/agromatic/sp2993.exe

3. Når du har fått oppdatert til versjon 2.993 kan du bestille flyttingen fra programmet.   

     Start bestillingen ved å klikke på knappen i startbildet: «Bestill konvertering til Skifteplan web..»

4. Bestillingsskjema har 5 bilder - i bilde 2  vil du få en kode på epost som du må legge inn i

     bestillingen.

5. Programmet vil til slutt (bilde 5) bekrefte at bestillingen er gjennomført

     .......

6. Så må vente noen arbeidsdager (1-2 dager - kan også skje samme dag) til du får en ny epost med

     beskjed om at dataene dine er flyttet og først da kan du logge deg inn på skifteplan.no

Trenger du hjelp til dette så ring oss på tlf. 33 07 19 80 (kl 8-16), eller send oss en epost til hjelp@skifteplan.no  så hjelper vi deg gjerne.

Noe du må passe på:

- Ikke register deg som NY KUNDE på www.skifteplan.no dersom du ønsker å flytte dine data

  fra gammel versjon til ny versjon på skifteplan.no. Du er allerede kunde hos oss så du trenger

  ikke å registrere deg på nytt. Vi ordner det slik at ditt gamle kundeforhold beholdes og du slipper

  dobbel fakturering.

- Du vil ikke kunne gjennomføre bestilling av flytting fra versjon 2.992 eller tidligere - selv om

  det fins en meny for det. Du kan kun bestille flytting fra versjon 2.993.

- Du kan ikke oppdatere Skifteplan til 2.993 ved å bruke oppdateringsknappen ("Globusen") i

  programmet. Du må bruke linken du finner i veiledningen ovenfor i pkt. 2.

- Selv om du har gammel versjon av Skifteplan på PCen så trenger du ikke å flytte dataene

  derfra hvis du ikke ønsker det. Hvis du ønsker å starte på nytt, uten dine gamle data, så kan du

  registrere deg som NY KUNDE. Du vil da kunne prøve programmet i 30 dager og i løpet av

  den perioden så kan du koble kontoen din mot lisensen på gammel Skifteplan, så slipper du

  dobbel fakturering.

- Ikke bruk gammel versjon av Skifteplan på PCen etter at du har flyttet til web. Det er likevel ikke

  "farlig" å starte programmet på PCen. Du vil få en melding om at du har flyttet til ny versjon av

  Skifteplan. Hvis du ved en feil registrerer data i PC-versjonen etter flyttingen, så blir ikke dette

  synkronisert opp til Web-versjonen. Da må du registrere det på nytt der.  
  Du får heller ikke muligheten til å synkronisere mot Skifteplan Mobil fra gammel PC-versjonen.

  Etter flyttingen så registrerer du alt fra skifteplan.no som synkroniserer mot din Skifteplan Mobil.