Epost

Sender du en epost til oss på hjelp@skifteplan.no blir det opprettet en supportsak som følges opp av vårt supportsenter.

Prøv gratis 1 mnd

Kundesenter på nett

Vårt kundesenter på nettet inneholder fagartikler, videoer og "kom i gang" veiledninger. Her kan du søke etter mer informasjon når du trenger det.

Skifteplan på web

Jobb uavhengig av maskin og sted med internett.

Skifteplan er nå kommet i en webversjon. Har du internettforbindelse kan du jobbe i SKifteplan fra hvilken som helst PC, Mac eller nettbrett. For å starte Skifteplan logger man seg på en nettside (skifteplan.no). Dette gjør det også lettere med samarbeid om dataene feks. mellom bonde og rådgiver. Begge kan logge seg på samme driftsenhet med sin egen bruker.

Følge oss på vår facebookside og få med deg siste nytt.

Facebook

Ny kunde?

Onsdag 31.01.18

Funksjonen for å registrere seg som Ny kunde vil bli tilgjengelig om kort tid

Skifteplan mobil

Ta med deg oppgavelisten og sjekk dem som utført.

Skifteplan mobil er en "utvidelse" av Skifteplan. Med den kan du få listet opp på mobilen de tiltakene som skal utføres og registrere at de er utført. Evt. legge til kommentarer på utførelsen. Dette blir da synkronisert automatisk tilbake til Skifteplan.

En av våre fordelene med Skifteplan mobil er at den trenger ingen internettforbindelse. Her kan du sjekke det som skal gjøres og registere det uten at mobilen har kontakt med internett. Når den får kontakt med et nettverk vil den automatisk synkronisere seg mot Skifteplan.

En annen klar fordel er at den kan brukes til samarbeid. Har du en rådgiver som har laget din gjødselplan så kan du få hentet den inn på Skifteplan mobil og registrere og synkronisere tilbake at tiltakene er utført.

PAN

Skogbruksplan på PC.

PAN er for de som driver Skogsbruk. Planen har en kraftig kartfunksjon.

33 07 19 80

©2017 by Skifteplan. Proudly created with Wix.com